|   | 
  • SP İL BAŞKANI ARIKAN, VALİ DÜZGÜN'Ü ZİYARET ETTİ


    SP İL BAŞKANI ARIKAN, VALİ DÜZGÜN'Ü ZİYARET ETTİ
    Saadet Partisi (SP) Kayseri İl Başkanı Mahmut Arıkan, SP İl Yönetimi ile birlikte, Kayseri Valisi Orhan Düzgün'ü ziyaret etti.


    Ziyarette konuşan SP İl Başkanı Arıkan, Kayseri Valiliğine atanması nedeniyle Orhan Düzgün'ü tebrik ederken, ''Araya Ramazan ayı ve bayram girince, sizinde işlerinizin yoğunluğu sebebiyle gecikmiş bir ziyaret oldu bizimkisi'' dedi. Vali Düzgün de, ziyaretin gecikmediğini, hala 'Hayırlı olsun' ziyaretlerinin devam ettiğini kaydetti.
    SP İl Başkanı Arıkan, ''Kayseri'de en güzel hizmetleri yapacağınıza inanıyoruz. Rabbim, inşallah güzel Kayserimize güzel hizmetler yapmanızı nasip eder. Bu noktada Rabbim sizlere yardımcı olacaktır inşallah. En güzel hizmetleri, en adil şekilde yapacağınıza inanıyoruz, güveniyoruz size. Yaklaşan bir seçim süreci var. Siyasi nezaket çerçevesinde ve sizin önderliğinizde bu süreci iyi bir şekilde atlatırız inşallah'' ifadelerini kullandı.
    Kayseri Valisi Orhan Düzgün de, ''Göreve başlamamızdan dolayı ziyaretler halen devam ediyor. Siyasi partilerimizin, sivil toplum kuruluşlarımızın, meslek odalarımızın desteğiyle, onların görüş ve önerileri doğrultusunda Kayseri'ye hizmet etmeye çalışıyoruz. Önümüzde 2 yıllık bir seçim süreci var. Cumhurbaşkanlığı seçimleri yapılacak, ardından da mahalli idareler seçimleri var. Bu süreçte partililere çok iş düşüyor'' dedi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.