|   | 
  • Sümer Lisesi Mezunları bir araya geldi


    Sümer Lisesi Mezunları bir araya geldi
    Kayseri Sümer Lisesi mezunları bu yıl 6?ıncısı düzenlenen 'Sümer Lisesi Mezunları Buluşması' etkinliğinde bir araya geldi.

     
    Kayseri Sümer Lisesi mezunları, Sümer Lisesi Mezunlar Derneği Tarafından bu yıl 6?ıncısı düzenlenen 'Sümer Lisesi Mezunları Buluşması?nda' bir araya geldi.

    Bu etkinliklerde okul çağlarındaki heyecanı yeniden yaşadıklarını belirten Sümer Lisesi Mezunlar Derneği Başkanı Yasemin Aydoğan  "6?ıncısını gerçekleştirdiğimiz mezunlar günümüzü her yıl coşkuyla birlik beraberlik çatısı altında kutluyoruz. Bizim mezunla günümüz tüm seneleri kapsıyor. Hepimiz burada çocukluk günlerimize dönerek aynı coşkuyla aynı heyecanla birbirimizle kucaklaşıyoruz, sohbetler ediyoruz" dedi.

    Her sene olduğu gibi bu sene de 40?ıncı yılını dolduran mezunlara plaket verdiklerini ifade eden Aydoğan, "Mezunlar derneğinin en büyük amacı okulun başarısına destek vermek bu konuda da ilk devlet lisesi olduğumuzu düşünüyorum. 25 başarılı öğrenciye burs verdik ve bundan sonraki hedefimiz 30 öğrenciye burs vermek. Bundan sonra da bu gayretimiz devam edecek. Tabi ki tüm Sümerlilere görev düşüyor biz yönetim kurulu olarak sadece başı çekmekteyiz. İnşallah bundan sonra da her zaman okulumuzun yanında olacağız" şeklinde konuştu.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.