|   | 
  • Süper Lig'in En Uzun İsimli Futbolcuları


    Süper Lig'in En Uzun İsimli Futbolcuları
    - Spor Toto Süper Lig'in 2013-2014 sezonunda forma giyen ve adındaki 41 harfle en uzun isme sahip futbolcu Cristian Mark Junio Nascimento Oliveira Baroni oldu - En uzun isimli Türk futbolcu da 24 harfle Çaykur Rize'nin orta saha oyuncusu Hasan Hakan Hacıbektaşoğlu

     Spor Toto Süper Lig'in 2013-2014 sezonunda forma giyen ve adındaki 41 harfle en uzun isme sahip futbolcu Brezilyalı Cristian Mark Junio Nascimento Oliveira Baroni oldu.

    AA muhabirinin derlediği bilgiye göre, en uzun isimli futbolcu Baroni'yi , Akhisar Belediyespor'un isminde 32 harf barındıran Alman futbolcusu Alessandro Federico Karl Henz Riedle takip etti.

    Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Manuel Henrique Tavares Fernandes ise adındaki 30 harfle ligin en uzun isimli üçüncü futbolcusu durumda.

    - Uzun isimde Güney Amerikalı futbolcu ağırlığı

    Fernandes'i 29 harfle Kayserispor'un Brezilyalı futbolcusu Cleyton Alexandre Henrique Silva ve Eskişehirspor'un yeni transferi Şilili Cristobal Andres Jorquera Torres izliyor.

    Eskişehirspor'da Senegalli Diomansy Mehdi Moustapha Kamara ve Şilili Rodrigo Alvaro Tello Valenzuela, Galatasaray'dan Kamerunlu futbolcu Aurelien Bayard Chedjou Fongang ile Bursaspor'dan Şilili Sebastian Andres Pinto Perurena 28'er harfle en uzun isimli futbolculardan oldular. 

    Sivasspor'un Portekizli futbolcusu Manuel Mrouan Da Costa Trindade ve Galatasaray'ın Fransız oyuncusu Dany Achille Nounkeu Tchounkeu isimlerindeki 27 harfle uzun isimli futbolcular arasında yer alıyorlar.

    En uzun isimli Türk futbolcu da 24 harfle Çaykur Rize'nin orta saha oyuncusu Hasan Hakan Hacıbektaşoğlu, oldu.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.