|   | 
  • Süper Lig’in Renk Skalası


    Süper Lig’in Renk Skalası
    Spor Toto Süper Lig 2019-20 Cemil Usta Sezonu’nun başlamasına az bir zaman kala takımlar hazırlıklarını sürdürürken yepyeni formalarıyla da yeşil çimlere renk katacaklar.

    Süper Lig’de bu yıl en fazla göze çarpan forma sarı-kırmızı olacak. Galatasaray, İstikbal Mobilya Kayserispor ve Göztepe ligin sarı-kırmızı takımları olarak boy gösterecek. Yeni Malatyaspor’un da sık sık eski rengi olan sarı-kırmızılı formayı giydiği göz önünde bulundurulursa 4 takım sarı-kırmızı formayla sahalarda olacak.

    Sarı-kırmızıdan sonra sarı-lacivert, kırmız-siyah ve kırmızı-beyaz formalar ikişer takımın sırtında olacak. Fenerbahçe ve Ankaragücü sarı-lacivert, Gençlerbirliği ve Gazişehir Gaziantepspor kırmızı-siyah, Antalyaspor ve Demir Grup Sivasspor ise kırmızı-beyaz formalarıyla lige renk katacak.

    Beşiktaş, siyah-beyaz formanın tek temsilcisi olarak boy gösterirken Trabzonspor, kendine özgü bordo-mavili forma ile maçlara çıkacak.

    Yeşil-beyazı Atiker Konyaspor’un, lacivert-beyazı Kasımpaşa’nın, sarı-siyahı Evkur Yeni Malatyaspor’un, yeşil-siyahı ise Yukatel Denizlispor’un temsil edeceği ligde Çaykur Rizespor ise Karadeniz’in yeşil ve mavisini sırtında taşıyacak.

    Formasında turuncu renk bulunan takımlar ise Başakşehir ve Aytemiz Alanyaspor olacak. Başakşehir turuncunun yanına lacivert, Aytemiz Alanyaspor ise yeşil koyarak sahalarda olacak.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.