|   | 
  • Taciz mağduru kızdan kan donduran ifadeler


    Taciz mağduru kızdan kan donduran ifadeler
    Kayseri'nin Hacılar ilçesinde 56 yaşındaki hem muhtar, hem de bakkalcılık yapan adamın cinsel tacizine maruz kaldığı iddia edilen 16 yaşındaki genç kızın mahkemede anlattıkları şoke etti.

    Kayseri 3. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada tutuklu sanık M.A.D. (56) ve mağdur kız K.A. (16) ile kızın şikayetçi ailesi ve avukatlar hazır bulundu. Kayseri Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü avukatı da davaya müdahil olarak katıldı.

     

    Pedagog eşliğinde ifadesi alınan mağdur K.A., halen psikolojik tedavi gördüğü için ifadesi alınmadan önce sanığın ve ailesinin dışarı çıkarılmasını talep etti. K.A.'nın ifadesi sırasında sanık ve kızın ailesi duruşma salonu dışına çıkarıldı.

     

    Yeğenim diyerek bana yaklaştı

    K.A. ifadesinde sanığın kendisine önce amca/yeğen ilişkisi gibi yaklaştığını belirterek, yaşadıklarını şu şekilde anlattı: 

     

    "8.sınıfa giderken bakkala sürekli girip çıkardım. Bana babamın durumunun iyi olmadığını söyleyip, yeğenim diyerek harçlık vermeye çalışırdı ama ben almazdım. Daha sonra ben 9. sınıfa geçtim. Gerçekten amca gibi davranıyordu, ben de daha sonraları harçlığı aldım. Ardından bana 'Senin telefona ihtiyacın olur' diyerek cep telefonu alacağını söyledi. Ben de babam bana alır diye reddettim. Telefon aldığını ve onu almamı söyledi, kabul etmeyince boğazımı sıkarak beni tehdit etti. Ben de aldım ama hiç kullanmadım. Ağabeyim telefonu yakaladı, arkadaşımdan aldım deyince sinirlenip kırdı. Daha sonra sanık okuluma geldi ve yine aldığı telefonu bana vermeye çalıştı, bu sefer çıplak kadın fotoğrafına benim kafamı koyup babama göndereceğini söyleyip tehdit ederek, verdi, ben de korkup aldım. Bir gün bakkala gittiğimde ekmek raflarının arkasına çekerek beni öpmeye çalıştı, elini pantolonumun içine sokunca kendisini itip kaçtım. Bir kaç gün sonra karısına gittim, H.D. teyzeye kocasının bana yaptıklarını anlattım. O da bakkalda ekmek raflarının arkasına çekip, beni çimdikleyerek, başka bir kimseye anlatırsam geberteceğini söyledi."

     

    "Defalarca cinsel tacizde bulundu"

    Sanığın cinsel tacizlerinin devam ettiğini belirten mağdur K.A., "27 Kasım 2015'te devamsızlığım nedeniyle sağlık raporu almak için beni otomobiline aldı. Daha sonra Hacılar'da ıssız bir eve götürdü. Orada yine çıplak kadın fotoğrafına benim kafamı koyduğunu, babama göndereceğini tehdit ederek, üzerimi çıkardı. Yine kendisini itip, kaçtım. Daha sonra okulda arkadaşlarıma anlattım, onlar da müdüre anlatmış. Babam geldi ve polise gittik. Şikayetçiyim" diye konuştu.

     

    Mağdurun ifadesinin ardından yeniden duruşma salonuna alınan sanık M.A.D., "Namusum ve şerefim üzerine yemin ederim ki asla böyle bir şey olmadı" dedi.

     

    Mahkeme heyeti mağdur genç kızın algılama yetisine dair rapor aldırılması, 6 tanığın dinlenmesi için duruşmayı ertelerken, sanığın tutukluluk halinin devamına karar verdi. Duruşma sonrası mağdur K.A., babasına sarılarak gözyaşı döktü.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.