|   | 
  • Taksi Ücretleri De Zamlandı


    Taksi Ücretleri De Zamlandı
    İğneden ipliğe her alanda yaşanan zam furyasına taksi ücretleri de eklendi. Kayseri’de taksi ilk açılış ücreti 4 liradan 5 liraya çıkarken her 1 km lik yolculuk bedeli de 5 lira olarak belirlendi. Zamdan önce kilometre ücreti de 4 liraydı.

    Kayseri Büyükşehir Belediyesi UKOME Kurulu’nun 11.07.2019 tarih ve 2019/07-64 sayılı kararı ile kabul edilen ve 8 Ağustos Çarşamba gününden itibaren uygulamaya konulan yeni tarifeye göre taksi açılış ücreti 5 lira olarak belirlendi. Kilometre başına artış bedelinin de 5 lira olarak kabul edildiği yeni tarifeye göre bekleme ücreti için de dakika başına 40 kuruş alınması kararlaştırıldı.

    Ayrıca 40 kiloyu aşan bagajlarda her fazla kilo için 75 kuruş ilave ücret ödenecek. Belirlenen ücret tarifesi gece-gündüz 24 saat geçerli olacak.

    Taksici Memnun, Vatandaş Tepkili

    Taksiciler başta yakıt olmak üzere birçok alanda yaşanan girdilerin fiyata yansımasının kaçınılmaz olduğunu savunurken vatandaşlar da her yeni güne bir zamla uyanmaktan şikayetçi oldu. İğneden ipliğe her şeye zam geldiğinden yakınan vatandaşlar, zaten Kayseri’de lüks olarak görülen taksiye binmenin artık ultra lüks olduğuna dikkat çekti. 



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.