|   | 
  • Talas Tasarruf Eden Ve Üreten Bir İlçe Olacak


    Talas Tasarruf Eden Ve Üreten Bir İlçe Olacak
    AK Parti Talas Belediye Başkan Adayı Mustafa Palancıoğlu, Talas?ta kuracakları ??Atık Toplama Ve Ayrıştırma Merkezi?? sayesinde Talas?ın tasarruf eden ve üreten bir ilçe haline geleceğini söyledi.

     Birbiri ardına Talas projelerini açıklayan ve yoğun bir tempoda yaklaşan seçim hazırlıklarını sürdüren AK Parti Talas Belediye Başkan Adayı Dr. Mustafa Palancıoğlu, Talas?a dev bir tesisi kazandırmayı planlıyor. Palancıoğlu, Talas projelerinden biri olan Talas Atık Toplama ve Ayrıştırma Merkezi ile Talas?ın tasarruf eden ve üreten bir ilçe haline geleceğini belirtti.
    Palancıoğlu yaptığı açıklamada; ?? Talas ilçemizdeki kâğıt, plastik, cam ve diğer atıklar evlere dağıtılacak, geri dönüşüm kutu ve poşetleriyle toplanacak. Toplanan bu evsel atıklar ilçemizde kurulacak olan Talas Atık Toplama ve Ayrıştırma Merkezi bünyesinde ayrıştırılarak atık işleyen firmalara ulaştırılacak. Bu proje sayesinde ilçemizdeki evsel atıklar ekonomiye kazandırılmış olacak?? dedi.
    Sadece bunlarla kalınmayacağını ifade eden Palancıoğlu, ??Evlerden evsel atıklarla birlikte bayat ekmekler de toplanarak belediyemiz tarafından değerlendirilecek, böylece ekmek israfının da önüne geçilmiş olacak?? dedi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.