|   | 
  • Taner Yıldız, Davutoğlu'nun danışmanı oldu!


    Taner Yıldız, Davutoğlu'nun danışmanı oldu!
    Altı yıl boyunca Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı görevini yürüten Kayseri Milletvekili Taner Yıldız Başbakan Ahmet Davutoğlu`nun danışmanı olarak atandı.

    Ak Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun danışmanlığına, aralarında eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı ve Kayseri Milletvekili Taner Yıldız’ın da olduğu beş isim getirildi.

     

    Yıldız’ın dışında, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın eski danışmanı Mücahit Arslan, Kerim Özkul ve Ertan Aydın ile birlikte eski Şanlıurfa Milletvekili Zeynep Karahan Uslu Davutoğlu’nun danışmanı olarak görev yapacak.

     

    Şükrü Karatepe’de Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Danışmanı Oldu
    1994 - 1997 yılları arasında Refah Partisinden Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı yapan Şükrü Karatepe, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın danışmanı oldu. Karatepe, daha öncede Erdoğan’ın Başbakanlığı döneminde yerel yönetimlerden sorumlu başdanışman olarak görev yapmıştı. 
     
     




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.