|   | 
  • Taner Yıldız, şairler ile bir araya geldi


    Taner Yıldız, şairler ile bir araya geldi
    Kayseri milletvekili adayı Taner Yıldız, Türkiye Yazarlar Birliği Kayseri Şubesi tarafından düzenlenen programda, Kayseri'nin yöresel yazar ve şairleri ile bir araya geldi.

     
    Öğretmen Evi'nde düzenlenen programda yazar ve şairlerin sorunlarını dinleyen Taner Yıldız, 

    "Üretmeye, yazmaya ve kendimizi geliştirmeye devam edelim. Bir Norveçli, Türkiye'de yaşayan bir insanın okuduğunun 300 katını, Fransalı ise 75 katını okuyor. Portekiz ve İspanya kültürde kaybettiği için, İngiltere silahlı güçlerini kaybettiği için dünya lideri olamadılar. Sanat ve kültür bir bütündür. Buna hep beraber bulunduğumuz yerlerde katkı koyacağız" dedi.

    Yıldız, "Doğru şeyler söyleyip, doğru yerlerde bulunmak zorundayız. İnsanlar doğru işler yaptıkları zaman güçlenirler. Bu sadece siyasetçiler için değil, herkes için geçerlidir. Bizler arz edersek talep olur. Okuma dünyası böyle bir dünyadır. Okuyan insanlar anlatabilirler. Azerbaycan'da 100 bin adet kitap basılıyor ve Azerbaycan nüfusu bizim nüfusumuzdan az" ifadelerine kullandı.

    Her zaman yazar ve şairlerin yanlarında olduklarını dile getiren Yıldız, "Kayseri'de çok fazla değer üreten insanımız var. Hangi zemin istiyorsanız, o zemini biz size hazırlayacağız" ifadelerini kullandı.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.