|   | 
  • Tanju Özcan Ankara’ya ulaştı: Aday olmaya hazırım


    Tanju Özcan Ankara’ya ulaştı: Aday olmaya hazırım
    Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, “Kurultayda karşınıza sizi yenecek biri çıkmazsa ben yeterli imzayı toplayıp aday olarak çıkmaya hazırım, korkmayın” dedi.

    Bolu'dan CHP Genel Merkezi'ne 'Değişim ve Adalet' yürüyüşü başlatan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, CHP Genel Merkezi'ne 15 kilometre kala basın açıklamasında bulundu.
     
    Bugünkü yürüyüşten sonra genel merkeze 4-5 kilometre mesafede kamp kuracaklarını belirten Özcan, “Yarın saat 17.00’de de genel merkezde olacağız. Genel merkez yetkililerinden önce şunu rica ediyorum; lütfen partinin avlusunu bize açın, mesajlarımızı net bir şekilde verebilelim. Niye değişim istiyoruz, niye istifa edin diyoruz bunları size net bir şekilde, derli toplu anlatalım. Akabinde Genel Başkan ile o mesajdan sonra, o konuşmadan sonra, o açıklamadan sonra son kez bir görüşme çağrım oldu. Eğer Genel Başkan 28 yıllık bir parti emeklisine randevu verirse niye değişim için yürüdüğümü, niye istifa etmesinin şart olduğunu kendisine bugüne kadar kimsenin anlatmadığı açıklıkta, netlikte gözlerinin içine bakarak anlatmak istiyorum. Genel Başkan'dan da randevu talebime cevap bekliyorum” diye konuştu. 
     
    Yarın genel merkeze gitmeden önce bir grupla birlikte saat 12.00’de Anıtkabir’i ziyaret edeceklerini belirten Özcan,
     
    - Anıtkabir’deki defteri de zaten özetle bu yürüyüşün sebebini, aziz atamıza açıklayıcı bir metni de kaleme aldım. Onu da yarın Anıtkabir’de deftere yazacağım yazıyla özetlemiş olacağım.
     
    - Kurultayda karşınıza sizi yenecek biri çıkmazsa ben yeterli imzayı toplayıp aday olarak çıkmaya hazırım, korkmayın.
     
    - İnşallah partinin kapılarını halka kapatmazlar.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.