|   | 
  • Tarih Tekerrür Eder Mi?


    Tarih Tekerrür Eder Mi?

    Spor Toto Süper Lig 29. Hafta maçında Galatasaray’a konuk olacak Kayserispor, tarihi tekerrür ettirme peşinde olacak.

    Ligde 36 puanla 11. sırada yer alan Kayserispor’un, şampiyonluk iddiasını devam ettirmek isteyen 2. sıradaki Galatasaray ile Türk Telekom Stadı’nda oynayacağı maç, 2013-14 sezonunda Kayserispor’un deplasmanda 1-0 kazandığı maçı akıllara getirdi. 

    O dönem kötü bir sezon geçiren ve ligde kalmak için mücadele eden Kayserispor, şampiyonluk iddiasını devam ettirmek isteyen Galatasaray ile 26. Hafta müsabakasında İstanbul’da karşılaşmış ve maçı 90-5’te Pablo Mouche’nin attığı golle 1-0 kazanmıştı.

    Galatasaray, bu mağlubiyetle şampiyonluk iddiasından büyük ölçüde koparken Kayserispor aldığı bu kritik 3 puana rağmen ligden düşmekten kurtulamamıştı. Üstelik bu galibiyet, Kayserispor’un Galatasaray karşısında 40 yıl sonra deplasmanda aldığı ilk galibiyetti.

    Şimdi ise Galatasaray yine ligde Lider Başakşehir’in 5 puan gerisinde 2. sırada ve şampiyonluk iddiasını son haftaya kadar sürdürmek istiyor. Kayserispor ise bir ara korkulu rüyalar gördükten sonra alt sıralardan uzaklaştı ama tam olarak da rahatlamış değil. Bu iki takımın 20 Nisan Cumartesi günü Türk Telekom Stadı’nda oynayacağı maç, bir hayli ilginç sonuçlara sahne olacak gibi.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.