|   | 
  • Tartıştığı yeğenini pompalı tüfekle yaraladı


    Tartıştığı yeğenini pompalı tüfekle yaraladı
    KAYSERİ'de Gökhan Y., tartıştığı yeğeni Ataberk T.'yi pompalı tüfekle vurarak ağır yaraladı. Ataberk T. tedaviye alınırken, Gökhan Y. ise kaçarak kayıplara karıştı.

    Olay, gece saatlerinde Melikgazi ilçesi Kılıçaslan Mahallesi Molla Sokakta meydana geldi. Cezaevinden şartlı tahliye olduğu öğrenilen Gökhan Y., taksi şoförlüğü yapan yeğeni Ataberk T.'nin çalıştığı durağa geldi. Gökhan Y. ile Ataberk T. arasında bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Gökhan Y., yanında getirdiği pompalı tüfekle yeğeni Ataberk T.'ye ateş açtı. Ağır yaralanan Ataberk T., çevredekilerin yardımıyla özel bir hastaneye kaldırıldı. Ataberk T., hayati tehlikesi nedeniyle Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. Şüpheli Gökhan T. ise olayın ardından kaçarak kayıplara karıştı.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.