|   | 
  • TAŞIMALI YOLUNDA EĞİTİME TEST TAKVİYESİ


    TAŞIMALI YOLUNDA EĞİTİME TEST TAKVİYESİ
    Kayseri'nin Develi ilçesinde köylerden ilçe merkezine eğitim amaçlı gelen öğrencilere test kitapları dağıtıldı.

     Kayseri'nin Develi ilçesinde köylerden ilçe merkezine eğitim amaçlı gelen öğrencilere test kitapları dağıtıldı. Üniversiteye hazırlanan öğrenciler, bir ile 4 saat süren okul yolunda test çözerek sınav hazırlıklarını devam ettirecek.

    Develi AYF Kocatürk Kız Meslek Lisesi Müdürlüğü'nden taşımalı öğrencilere taşıma araçları içerisinde eğitime devam etmelerini sağlamak ve kendilerini geliştirmeleri amacıyla 'Taşımada Eğitim Projesi Seyyar Dershane' uygulaması başlatıldı. 26 taşımalı araç ile ilçeye bağlı köylerden 127 öğrenci taşınarak eğitim alıyor. Bu durumu değerlendiren Develi Kız Meslek Lisesi Müdürü Müfit Türkmenoğlu, çocukların seyahat sırasında oluşan boş vakitlerini değerlendirmeleri amacıyla test kitabı dağıtımı yaptı.

    İlçeye uzaklığı nedeniyle birçok köyden gelen kız öğrencilerin gelişleri esnasında 30 dakikadan başlayıp 2 saate kadar, dönüşlerinde de 2 saat olmak üzere yaklaşık 4 saat gibi zaman dilimini seyahatte geçiriyor. Öğrencilerin, dağıtılan test kitaplarını bu zaman zarfında çözerek, vakitlerini sınava hazırlık için değerlendirmeleri amaçlanıyor.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.