|   | 
  • Tavan Arasında 'İstiklal Marşı'na Saygı


    Tavan Arasında 'İstiklal Marşı'na Saygı
    Kayseri'de Fen-Edebiyat Fakültesi'nin mezuniyet töreninde tavan arasında çalışan işçilerin İstiklal Marşı'nın okunması sırasında işlerini bırakıp saygı duruşuna geçmesi dikkat çekti.Erciyes Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi'nin...

    Kayseri'de Fen-Edebiyat Fakültesi'nin mezuniyet töreninde tavan arasında çalışan işçilerin İstiklal Marşı'nın okunması sırasında işlerini bırakıp saygı duruşuna geçmesi dikkat çekti.
    Erciyes Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi'nin Kadir Has Kongre Merkezi'nde düzenlenen mezuniyet törenine işçiler damga vurdu. Törenin başlaması ile beraber İstiklal Marşı'nın okunması esnasında tavan arasında çalışan işçilerin işlerini bırakıp saygı duruşuna geçmesi dikkat çekti. İşçilerin durumunu fark edenler, İstiklal Marşı'na saygı duruşunda bulunan işçileri uzun süre alkışladı.
    İstiklal Marşı'nın bitmesi ile beraber tavanda çalışan işçiler de işlerine devam etti.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.