|   | 
  • Teyzeoğlu katili her yerde aranıyor


    Teyzeoğlu katili her yerde aranıyor
    Teyzesinin oğlu Tufan Dinçer'i (44) alacak meselesinden yüzünden çıkan tartışmada tabanca ile vurarak öldüren firari Ahmet Karslı (42), polis tarafından her yerde aranıyor.

    Olay, 3 gün önce Germir Mahallesi'nde meydana geldi. Kayseri Anadolu Oto Galericiler Sitesi eski Başkanı da olan Ahmet Karslı ile kafeterya işletmecisi ve teyzesinin oğlu olan Tufan Dinçer'i iddiaya göre otomobil satışından kaynaklı alacak meselesi yüzünden çıkan kavgada vurmuş, daha sonra kendi otomobiline bindirerek hastane önüne bırakıp kayıplara karışmıştı.  Ağır yaralı Tufan Dinçer, hastanede doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamamıştı.  Asayiş Şube'ye bağlı Cinayet Büro polisleri firari durumunda olan Ahmet Karslı'yı yakalamak için geniş çaplı çalışma başlattığı öğrenildi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.