|   | 
  • TFF BAŞKANI DEMİRÖREN'DEN KAYSERİ EMNİYETİNE TEŞEKKÜR


    TFF BAŞKANI DEMİRÖREN'DEN KAYSERİ EMNİYETİNE TEŞEKKÜR
    Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören, başta İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın olmak üzere İl Emniyet Müdürlüğü çalışanlarına teşekkür etti.

     Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören, Anadolu'nun güzel şehri Kayseri, Spor Toto Süper Lig Şampiyonu Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası'nın sahibi Fenerbahçe'nin karşılaştığı Süper Kupa mücadelesine, örnek gösterilecek, bundan sonraki karşılaşmalarda kıstas alınacak ve hafızalarda güzel bir anı olarak yer edecek şekilde ev sahipliği yapıldığını belirterek, başta İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın olmak üzere İl Emniyet Müdürlüğü çalışanlarına teşekkür etti. 
    İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, ''TFF Başkanı Demirören'in, 11 Ağustos 2013 tarihinde Kadir Has stadyumunda Fenerbahçe ile Galatasaray futbol takımları arasında oynanan "Süper Kupa Maçı" nedeniyle göndermiş olduğu mesajında; Anadolu'nun güzel şehri Kayseri, Spor Toto Süper Lig Şampiyonu Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası'nın sahibi Fenerbahçe'nin karşılaştığı Süper Kupa mücadelesine, örnek gösterilecek, bundan sonraki karşılaşmalarda kıstas alınacak ve hafızalarda güzel bir anı olarak yer edecek şekilde ev sahipliği yapıldığını, Süper Kupa organizasyonun sorunsuz tamamlanmasında İl Emniyet Müdürünün üstün gayretlerini ve desteğini hep yanlarında hissettiklerini, 40'a yakın ülkede canlı yayınlanan bu karşılaşmanın, ülkemizin, Kayserimizin ve özelde ülke sporunun olumlu anlamda yükselişinin bir göstergesi olarak algılanacağını" ifade ederek, Futbol dünyasına prestij kazandıran Süper Kupa organizasyonuna verilen katkıdan dolayı başta İl Emniyet Müdürü Sayın Mustafa Aydın olmak üzere, İl Emniyet Müdürlüğü çalışanlarına teşekkür etmiştir'' ifadelerine yer verildi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.