|   | 
  • TFF, Süper Lig'de 27. haftanın VAR kayıtlarını aç&


    TFF, Süper Lig'de 27. haftanın VAR kayıtlarını aç&
    Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Trendyol Süper Lig’in 27. haftasında oynanan karşılaşmaların VAR kayıtlarını açıkladı.

    TFF, Süper Lig’in 27. haftasında oynanan 4 karşılaşmanın Video Yardımcı Hakem (VAR) kayıtlarını Youtube hesabından ses ve görüntülü olarak paylaştı. Videoda yer alan maçlar ve alınan kararlar şöyle:
    Gaziantep FK - Başakşehir mücadelesinin 77. dakikasında ev sahibi ekibin attığı golle ilgili inceleme verildi. Pozisyonu izleyen hakem Ali Şansalan, faul sebebiyle golü iptal etti.
    Fenerbahçe - Kasımpaşa maçının 90+1. dakikasında hakem Cihan Aydın'a, inceleme önerildi. VAR monitörüne giden hakem Aydın, Kasımpaşa savunmasında Yunus Emre'nin topa elle müdahale ettiğini belirleyerek penaltı noktasını gösterdi.
    Fatih Karagümrük - Alanyaspor müsabakasında 31. dakikada Ryan Mendes'in, Hadergjonaj'a yaptığı müdahaleyi sarı kartla cezalandıran hakem Tugay Kaan Numanoğlu, pozisyonu izledikten sonra sarı kartı iptal ederek kırmızı kartla oyuncuyu dışarı gönderdi.
    Galatasaray - Antalyaspor karşılaşmasının 9. dakikasında ev sahibi atağında hakem Abdulkadir Bitigen, VAR'dan uyarıldı. Ceza sahası içerisinde Tete'ye tekme atıldığı gerekçesiyle penaltı noktası gösterildi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.