|   | 
  • The God Father'ı bir de 'Ney'den dinleyin


    The God Father'ı bir de 'Ney'den dinleyin
    Melikşah Üniversitesi tarafından düzenlenen bir organizasyonla Kayseri?ye gelen ünlü neyzen Başar Dikici, verdiği ney dinletisi ziyafetiyle adeta kulakların pasını sildi.

     Melikşah Üniversitesi Hukuk Fakültesi konferans salonunda gerçekleştirilen dinleti ve söyleşiye Melikşah Üniversitesi öğrencileri ve Kayseri müzik camiasından yoğun ilgi vardı. Hem kendi hem de ünlü eserlere ney ile hayat veren Başar Dikici, zaman zaman da öğrencilerin sorularını cevaplayarak, sohbet etti. 

    Çaldığı her eser ile adeta salondakileri büyüleyen Başar Dikici, daha önce ney ile çalınmamış olan ?The God Father? isimli sinema filminin ünlü müziğini de ney ile çalması salondakiler tarafından uzun süre alkışlandı.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.