|   | 
  • THY'de kış tarifesi


    THY'de kış tarifesi
    THY kış uçuş planlaması kapsamında, Kayseri ile İstanbul Atatürk Havalimanı arasındaki karşılıklı uçuşlarda bilet fiyatlarını her şey dahil 94 lira olarak belirlendi.

     THY Kayseri Satış Müdürü Tamer Sislier, yaptığı yazılı açıklamada son üç yıldır Avrupa'nın en iyi havayolu şirketi seçilen Türk Hava Yolları'nın, yolcularına özel fırsatlar sunmaya devam ettiğini söyledi.

    Kayseri ile İstanbul Atatürk Havalimanı arasındaki karşılıklı uçuşlarda internet üzerinden herşey dahil tek yön satış ücretinin kampanya dahilinde 94 TL olarak belirlendiğini ifade eden Sislier, sınırlı sayıda koltuk için geçerli olan indirimden yararlanmak isteyen yolcuların, 30 Eylül 2013 ? 29 Mart 2014 tarihleri arasında yapacakları biletleme işlemi ile uçuşlarını 21 Ekim 2013 ? 29 Mart 2014 tarihleri arasında gerçekleştirebileceklerini belirtti.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.