|   | 
  • TIR'da yüklü bakır balyaları satan sürücü gözaltına alındı


    TIR'da yüklü bakır balyaları satan sürücü gözaltına alındı
    Kayseri'de TIR şoförü Musa S. (37), İstanbul'dan aldığı piyasa değeri 900 bin TL olan makaraya sarılı 13 bakır balyanın 8 balyasını işyeri sahibinin haberi olmadan sattığı iddiası ile gözaltına alındı.

    Kayseri'de 2 ay önce TIR firmasında şoför olarak çalışmaya başlayan Musa S. İstanbul'dan yüklediği piyasa değeri 900 bin TL olan makaraya sarılı 13 adet bakır balya ile yola çıktı. Sürücü Musa S., Kayseri yakınlarında iddiaya göre, yolda tanımadığı bir başka kamyon şoförüne yükün 8 balyalık kısmını 110 bin TL'ye sattı. Eksik yükle Kayseri'ye gelen kamyon sürücüsü Musa S., TIR sahibi Ertaş Ç.'ye dolandırıldığını söyledi. Bunun üzerine TIR sahibi durumu polise haber verdi. Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı. Çelişkili ifadeler veren TIR sürücüsü Musa S. gözaltına alındı. Suçunu itiraf eden TIR şoförü Musa S., bakır balyaları borçları yüzünden sattığını söyledi. Musa S.  Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.