|   | 
  • Torbacı kurşunuyla vurulan çocuk hayatını kaybetti


    Torbacı kurşunuyla vurulan çocuk hayatını kaybetti
    Uyuşturucu satıcılarının sokak ortasında silahlı kavgasında yaralanan 16 yaşındaki çocuk, 9 gün süren yaşam savaşını kaybetti.

     
    Olay, Adana'nın Seyhan ilçesine bağlı Dağlıoğlu Mahallesi?nde 12 Ekim 2015 tarihinde meydana geldi.

    İddiaya göre, Dağlıoğlu Mahallesi?nde torbacı diye tabir edilen uyuşturucu satan iki karşıt grup, sokak ortasında silahlarla çatıştı. Bu sırada perdeci babasının yanında çalışan Mahmut Aras (16) adlı çocuk, kavgayı seyrettiği sırada başına isabet eden kurşunla kanlar içinde kaldı. Ağır yaralanan Mahmut Aras, çevredeki vatandaşların çağırdığı ambulansla Adana Devlet Hastanesi?ne kaldırılırken, silahlı kavgada yaralanan diğer 3 kişi de çevre hastanelerde tedavi altına alındı. Ancak Mahmut Aras, tedavi gördüğü Adana Devlet Hastanesi'nde bugün hayatını kaybetti. 

    Aras'ın ölümüne neden olduğu ileri sürülen 12 kişiden Turan D., Erhan D., Eyüp E., Abdullah A., Sultan A., Yalçın O. ve Cafer B. tutuklanarak cezaevine gönderilirken, yaşı küçük 5 kişi tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.