|   | 
  • Trafik kazasında ?aırbag? hayat kurtardı


    Trafik kazasında ?aırbag? hayat kurtardı
    Kayseri?de 2 otomobilin çarpışması sonucu 9 kişi yaralanırken, araçta sıkışan bir kişi airbag sayesinde kurtuldu.

    Edinilen bilgiye göre, Melikgazi ilçesi Köşk Caddesi'nde, S.T.?nin kullandığı 38 SN 071 plakalı otomobil ile M.C. hakimiyetindeki 06 VDU 60 plakalı otomobil çarpıştı. Kaza sonrası sürücüler S.T. ve M.C. ile yolcular S.G., H.F., N.G., G.D. ve isimleri henüz belirlenemeyen 3 kişi daha yaralandı. Kazada otomobilde sıkışan bir yolcu araçtaki airbag sayesinde kurtuldu. Sıkışan yolcu, itfaiye ekiplerinin uzun süren çalışmaları sonucunda kurtarılırken, olay yerine sevk edilen ambulanslar yaralıları çeşitli hastanelere kaldırdı. Hastanede tedavi gören yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.
    Kazada ayrıca park halinde olan 38 PH 259, 20 SE 271 ve 38 RU 996 plakalı araçlar maddi zarar görürken, polis olayla ilgili inceleme başlattı.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.