|   | 
  • “Tramvay Hattını Yer Altına Alacağız”


    “Tramvay Hattını Yer Altına Alacağız”

    31 Mart Yerel Seçimleri öncesinde çalışmalarını sürdüren ve zaman zaman projelerini dile getiren Millet İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve İyi Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, ulaşım konusunda önemli açıklamalarda bulundu.

    Tramvay hattını ilk etapta Osman Kavuncu Bulvarı-Sivas Caddesi hattı boyunca yer altına alacaklarını ifade eden Ataş, Meydan tramvay durağını da Yeraltı Çarşısı ile bütünleştireceklerini söyledi.

    Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada ulaşım konusuna değinen Ataş trafik sorununu çözecek hamleler yapacaklarına vurgu yaparak, “Tramvay hattını yer altına alıyoruz. Özellikle ilk etapta Osman Kavuncu-Sivas Caddesi güzergahını yer altına alıp trafiği rahatlatacağız. Uzun kırmızı ışıklara son vereceğiz. Meydan tramvay durağını Yeraltı Çarşısı ile bütünleştireceğiz. Sivas Caddesi’ne yeniden işlevlik kazandıracağız. Gelin Kayseri’ye bir iyilik yapın hep beraber iyi olalım” diye konuştu.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.