|   | 
  • Tüfekle vurduğu genci ölüme terk etti, 2 gün sonra polis yakaladı


    Tüfekle vurduğu genci ölüme terk etti, 2 gün sonra polis  yakaladı
    Kayseri’de alacak-verecek meselesi yüzünden tartışmada 1 kişi av tüfeğiyle vurularak ağır yaralandı. Olay yerinden kaçan şüpheli şahıs, 2 gün sonra polis kovalamacası sonucu yakalanarak gözaltına alındı.

    Olay, geçtiğimiz gün Merkez Kocasinan İlçesi Oymaağaç Mahallesi Yaz yurdu Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre aralarında alacak-verecek meselesi bulunduğu belirtilen İ.E. (26) ile O.G. (24) arasında gece 03.00 sıralarında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonrası İ.E. aracında bulunan ava tüfeğiyle O.G.’yi karın bölgesinden yaralayarak kaçtı. Ağır yaralanan O.G. çevredeki vatandaşların ihbarı ile olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Kayseri Şehir Hastanesine kaldırılarak tedavi alındı. 
    Polis  Kovalamacası  Sonucu Yakalandı
    Olaydan sonra kayıplara karışan İ.E., olaydan 2 gün sonra Melikgazi ilçe Emniyet Müdürlüğü devriye ekiplerinin yaptığı denetimlerde polislerin ‘Dur’ ihtarına uymayarak otomobili ile kaçtı. Yaşanan kovalamacası sonrası aracını bırakarak yaya kaçan İ.E.  üzerinde bulunan uyuşturucuyu yere attı. Polis ekipleri uzun süre kovaladığı İ.E yakalayarak gözaltına aldı. 
    3 Ayrı  Hırsızlık  Olayının  Şüphelisi  Çıktı
    Şüpheli şahsın yapılan kimlik sorgusunda Oymaağaç Mahallesi’ndeki ‘Kasten Öldürmeye Teşebbüs’ suçundan aranan İ.E. olduğu, UYAP sorgusunda ise 3 ayrı hırsızlık olayından arandığı belirlendi. Emniyetteki işlemleri tamamlanan İ.E., Devlet Hastanesi Adli Tabipliğinde sağlık kontrolünden geçirilerek mahkemeye çıkarılmak üzere adliyeye gönderildi.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.