|   | 
  • Turizm Haftası etkinlikleri başladı


    Turizm Haftası etkinlikleri başladı
    İl Kültür ve Turizm Müdürü İsmet Taymuş ve turizm sektörünün temsilcileri, 15-22 Nisan Turizm Haftası dolayısıyla Atatürk Anıtı'na çelenk bırakarak, Vali Orhan Düzgün'ü makamında ziyaret etti.

     
     İl Kültür ve Turizm Müdürü İsmet Taymuş ve turizm sektörünün temsilcileri, 15-22 Nisan Turizm Haftası dolayısıyla Atatürk Anıtı'na çelenk bırakarak, Vali Orhan Düzgün'ü makamında ziyaret etti. 

    15-22 Nisan arasında kutlanan Turizm Haftası etkinlikleri başladı. Bu kapsamda, İl Kültür ve Turizm Müdürü İsmet Taymuş ve turizm sektörünün temsilcileri Atatürk Anıtı'na çelenk bıraktı. Çelenk sunumunun ardından saygı duruşunda bulunan heyet, İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Kayseri Valisi Orhan Düzgün'ü makamında ziyaret etti. İl Kültür ve Turizm Müdürü İsmet Taymuş, etkinlikler hakkında Vali Düzgün'e bilgiler verdi. Ziyarette konuşan Vali Orhan Düzgün ise, turizmin önemine değindi. Kayseri'nin turizm açısından önemli bir kent olduğunu dile getiren Düzgün, Kayseri?nin ticaret ve şehri olarak bilinmesinin yanı sıra turizm potansiyeli bakımından da oldukça zengindir. Gerek kültür turizmi gerek doğa turizmi gerekse Erciyes gibi çok nadide bir dağa sahip olarak kış turizmi bakımından çok önemli bir avantaja sahiptir. Bizde bu sahip olduğumuz avantajları en iyi şekilde değerlendirerek Kayseri?nin daha fazla turist almasını sağlamak, Kayserililerin burada sektörde görev yapan iş adamlarımızın daha fazla gelir elde etmesini sağlamak ve ülkemizin ekonomik kalkınmasına gayret göstermek amacındayız" dedi.

    Turizmin dünya barışı içinde çok önemli olduğunu söyleyen Vali Düzgün, "Turizm sadece ekonomik olarak değil, aynı zamanda dünya barışı içinde çok önemlidir çünkü birbirlerini tanıyan insanlardan zarar gelmez" ifadelerini kullandı.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.