|   | 
  • Türk Diabet Cemiyeti Meysu Outlet'te


    Türk Diabet Cemiyeti Meysu Outlet'te
    Türk Diabet Cemiyeti Kayseri Şubesi, Dünya Diyabet Günü olması nedeniyle Meysu Outlet Alışveriş Merkezinde stant kurarak vatandaşların kan şekerini ölçtü.


    Meysu Outlet'te düzenlenen etkinlikte, Dünya Diyabet Günü olması vesilesiyle Meysu Outlet Alışveriş Merkezinde Türk Diabet Cemiyeti Kayseri Şubesi tarafından stant kurularak vatandaşların kan şekeri ölçüldü. Kan şeker değeri riskli olan vatandaşlar sağlık kuruluşlarına yönlendirildi. Stant görevlisi Yusuf Bayrak düzenledikleri etkinlikle ilgili olarak, "Dünya Diyabet günü olması nedeniyle Meysu Outlet Alışveriş Merkezinde stant kurduk. Burada vatandaşlarımızın kan şekerlerini ölçüyoruz. Kan şekerini ölçtüğümüz vatandaşların şekerlerinde problem varsa sağlık kuruluşlarına yönlendiriyoruz. İşte karnı aç olan bir vatandaşın kan şekeri 80-120 arası olması gerekiyor. Kan şekeri 120'yi aşarsa şeker hastalığı olma olasılığı var. Bunun için sağlık kuruluşlarına gitmesi gerekiyor. Karnı tok olduğu zaman kan şekeri eğer 150'nin altında olursa bir sorun yok ama eğer ki 150'nin üzerinde olursa yine sağlık kuruluşlarına gitmeleri gerekir" dedi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.