|   | 
  • Türkiye birincileri Yelkenoğlu İlkokulu'ndan


    Türkiye birincileri Yelkenoğlu İlkokulu'ndan
    Kayseri Özel Yelkenoğlu İlkokulu öğrencileri kitap okumada göstermiş oldukları başarılarla göz doldurdular.


    Kayseri Özel Yelkenoğlu İlkokulu öğrencileri kitap okumada göstermiş oldukları başarılarla göz doldurdular.

    Okulun 3?üncü sınıf öğrencilerinden Ayşe Yıldırım ve Yunus Emre Aysin, Peygamber Yolu Derneğinin Türkiye genelinde düzenlemiş olduğu ? Herkes Onu Okuyor? kitap okuma yarışmasında kendi kategorilerindeki bütün soruları doğru cevaplandırarak Türkiye birincisi oldular. Şampiyon öğrencilerle birlikte okulun birçok öğrencisi de çeşitli derecelere imza atarak Kayseri?ye büyük bir gurur yaşattı.

    Elde edilen başarıyla ilgili bir açıklama yapan Yelkenoğlu İlk ve Ortaokulu Müdürü Yakup Peker: ? Okumak en önemli insani değerlerdendir. Dinimizin ilk emri de ?Oku? dur. Okul olarak eğitime başladığımız ilk yıldan bu yana her sabah öğrencilerimizle birlikte okuma saati uyguluyoruz, bu sayede bütün öğrencilerimiz okuma alışkanlığı kazandılar. Öğrencilerimize ve öğretmenlerimize, bize bu güzel başarıyı yaşattıkları için teşekkür ediyorum. Başarılı öğrencilerimiz önümüzdeki günlerde yapılacak bir törenle ödüllendirilecekler.? dedi. 



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.