|   | 
  • Türkiye sınırında TIR’lara yönelik saldırı


    Türkiye sınırında TIR’lara yönelik saldırı
    Suriye’nin Halep şehrine bağlı Azez ilçesindeki Babusselam bölgesinde bulunan TIR’lara yönelik saldırı düzenlendi.

    Olayda 7 kişinin öldüğü 10 kişinin de yaralandığı belirtildi. Yaralıların, Azez’deki hastaneye kaldırıldığı ifade edildi.

     

    Olay, Kilis’in Öncüpınar Sınır Kapısı’na çok yakın bir noktada meydana geldi. Sınırın Suriye tarafında Halep’in Azez ilçesine bağlı Babusselam bölgesinde bulunan TIR’lara saldırı düzenledi. Havadan yapıldığı iddia edilen saldırıda 7 kişinin öldüğü, 10 kişinin de yaralandığı öğrenildi. Ayrıca saldırı sonucu 20 TIR da yanarak kül oldu.

     

    Yangını söndürmeye ise bölgede bulunan İnsani Yardım Vakfı (İHH) ekibi gitti. Ayrıca vakfın resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, TIR’ların kendilerine ait olmadığı, sadece sivil savunma ekiplerinin söndürme çalışmalarına katıldığı duyuruldu.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.