|   | 
  • TÜZDEV TÖRENLE AÇILDI!


    TÜZDEV TÖRENLE AÇILDI!
    Türkiye Üstün Zekâlı ve Dahi Çocuklar Eğitim Vakfı Kayseri Şubesi, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız ile Vali Düzgün?ün katıldığı törenle açıldı.

     Sivas Caddesi Sedef Apartmanında düzenlenen açılış törenine Kayseri Milletvekili Yaşar Karayel, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahretin Keleştemur, TÜZDEV Genel Başkanı Kemal Tekden, üstün zekalı öğrenciler ve aileleri katıldı.


    Açılışta konuşan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, "Şuanda her sektörde sizin gibi yüksek zekâlılara ihtiyacımız var. Türkiye?nin geleceği olan sizlersiniz. Şimdi bizler yerlerimizi bırakacağız. Eğitimlerini tamamlayan yüksek zekâlılar gelecekler oraya oturacaklar. Her dalda böyledir. O yüzden sizlere ihtiyacımız var" diye konuştu
    .

    Bakan Yıldız ve Vali Düzgün daha sonra öğrencilerin hazırladıkları projeleri dinleyerek başarılar diledi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.