|   | 
  • Umarım Bu Güçlü Camia Tekrar Hak Ettiği Yerde Olur


    Umarım Bu Güçlü Camia Tekrar Hak Ettiği Yerde Olur
    Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Kayserispor, kendi evinde Kardemir Karabükspor'a 3-1 mağlup oldu. Ligin bitimine 3 hafta kala Kayserispor'da umutlar tükenmeye başladı.

    Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Kayserispor Teknik Direktörü Ertuğrul Seçme, mutlak galibiyet için çıktıkları bir maçı kaybettiklerini belirterek, "Verilmeyen penaltılar var. Gücümüz buraya kadar. 3 haftada elimizden geleni yaparak, sezon sonunu tamamlayacağız" dedi.
    Kayserisporlu futbolcu Sereno ise maça kötü başladıklarını vurgulayarak, "Kazanmamız gereken bir maçtı ama kaybettik. Özür diliyoruz. Önümüzdeki maçlarda sonunculuktan kurtulmak için elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.
    Üzgün olduklarını ifade eden Kayserisporlu futbolcu Tziolis de, ligin son sırasındaki takım olunca söylenecek fazla bir şey olmadığını söyledi.

    KARDEMİR KARABÜKSPOR CEPHESİ
    Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, fazla söylenecek söz olmadığını belirterek, "Kendi açımızdan sevinç var ama bir tarafımız da üzgün. Umarım bu güçlü camia tekrar hak ettiği yerde olur" dedi.
    Bir dönem Kayserispor forması da giyen Kardemir Karabüksporlu futbolcu İlhan Parlak ise, hayatının en zor gününü geçirdiğini vurgulayarak, "Profesyonelliğin verdiği işi yaptım. Kayserili olarak Kayserispor?un durumuna ben de üzülüyorum. Bu takımın buraları hak etmediğini düşünüyorum. Kayserispor?un tekrar şaşaalı zamanlarına dönmesini ümit ediyorum" diye konuştu.
    Kardemir Karabüksporlu futbolcu Jones Carioca da, "Bizim için çok zor bir maçtı. Kayserispor için de çok zor bir maçtı. Ama iyi oynadık ve tekrar çok iyi bir takım olduğumuzu gösterdik. Avrupa hedefimiz devam ediyor" ifadelerini kullandı.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.