|   | 
  • Umre Süresi 24 Güne Çıktı


    Umre Süresi 24 Güne Çıktı
    Diyanet İşleri Başkanlığının Suudi Arabistan makamlarıyla yaptığı görüşmeler sonucunda daha önce en fazla 12 olarak açıklanan umre gün sayısı 24 güne çıkarıldı.

    Umre kayıtları 7, 10 ve 14 gün olarak düzenlenmekteydi. Suudi Arabistan'ın vize sürelerini kısıtlı tutması nedeniyle umre sürelerinin en fazla 14 gün olarak belirlenirken, 12 Şubat tarihinden itibaren 24 günlük umre programı da düzenlenebilecek. Kayıtlar il ve ilçe müftülükleri tarafından yapılmaktadır. Önceden olduğu gibi 7, 10 ve 14 günlük umre turlarına ek olarak 12 Şubat-29 Nisan arasında 3 tur halinde 24 günlük umre turları düzenlenecektir. 24 günlük umre programının fiyatı ise 2 kişilik oda bin 185 avro, 3 kişilik oda bin 80 avro olarak belirlendi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.