|   | 
  • “Üretim Ekonomisine Geçilecek, Geleceğimiz Kurtulacak”


    “Üretim Ekonomisine Geçilecek, Geleceğimiz Kurtulacak”
    Karaoğlu, Tarımsal Kalkınma Kooperatifi kuracaklarını söyledi

    Millet İttifakı Melikgazi Belediyesi Başkan Adayı Sema Karaoğlu, kuracakları Tarımsal Kalkınma Kooperatifi ile üretim ekonomisine geçeceklerini ve geleceğimizi kurtaracaklarını söyledi

    Seçim çalışmalarını sürdüren Karaoğlu, ülkede yaşanan ekonomik krizin temel sebeplerinden birisinin üretim ekonomisinden uzaklaşmak olduğunu dikkat çekerek, “Artık yeter, Melikgazi’de kuracağımız Tarımsal Kalkınma Kooperatifi ile köylünün desteklendiği üretim ekonomisine geçeceğiz. Böylece hem köylümüz çiftçimiz kazanacak hem de geleceğimiz kurtulacak” dedi.

    KARIŞ KARIŞ GEZİYOR

    Öte yandan seçim çalışmaları kapsamına seçmenlerle bir araya gelmeye devam eden Karaoğlu, şehrin her noktasını adeta karış karış gezmeye devam ediyor.

    Bu kapsamda, kısa adı TÜFAD olan Türkiye Futbol Antrenörleri Derneğini ziyaret eden Karaoğlu, Dernek Başkanı Osman Yozgat ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.

    Burada spora ve sporcuya yapacakları yatırım ve projeleri dile getiren Karaoğlu, antrenörlerin ve amatör sporun sorunlarını bildiklerini ve çözüm önerilerinin hazır olduğunu kaydetti.

    Seçim çalışmaları kapsamında ayrıca çarşı içini ve Sivas Caddesi’ni de gezen Karaoğlu, başta kadınlar olmak üzere vatandaşlardan büyük ilgi gördü.

    Kendisini sıcak ve samimi şekilde karşılayan çarşı esnafına teşekkür eden Karaoğlu, ekonomik sıkıntıları giderecek çalışma ve projelere imza atacaklarını ifade etti.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.