|   | 
  • Uyuşturucu sanığına 13 yıl hapis


    Uyuşturucu sanığına 13 yıl hapis
    Kayseri'de 'uyuşturucu ticareti yapmak' suçundan tutuklu yargılanan İsmail Ş. (33), 13 yıl 1 ay hapis ve 27 bin 500 lira adli para cezasına çarptırıldı.

    Geçen 10 Eylül’de merkez Melikgazi ilçesi TOKİ Demokrasi Mahallesi’nde polisin düzenlediği operasyonda, üzerinde 25 gram eroin ile bazı uyuşturucu haplar ele geçirilen İsmail Ş. gözaltına alındı. Çıkarıldığı mahkemece tutuklanan İsmail Ş. Kayseri 5’inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde karar duruşmasında hazır bulundu. Sanık İsmail Ş. "12 yıldır eroin bağımlısıyım. Hassas teraziyi, eroin aldığım kişiler beni kandırmasın diye kullanıyorum. Çünkü bazen söyledikleri miktarın altında satıyorlardı. Hapları da uyuşturucuyu bırakmak için kullanıyordum. Adaletinize sığınıyorum" dedi.
    Mahkeme heyeti, sanık İsmail Ş'ye 'uyuşturucu ticareti yapmak' suçundan 13 yıl 1 ay hapis ve 27 bin 500 lira adli para cezası vererek, tutukluluğunun devamına hükmetti.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.