|   | 
  • Uzakdoğu'nun da gözü Erciyes'te


    Uzakdoğu'nun da gözü Erciyes'te
    Dünya'nın sayılı kış turizm merkezlerinden biri olma yolunda hızla ilerleyen Erciyes'e ilgi her geçen gün artıyor. Kayseri'ye yakın ilgi gösteren Uzakdoğu ülkeleri Erciyes'i de gündemlerine aldı.

     Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen ve yaklaşık 300 milyon Euro bütçeli Erciyes Master Planı, şehrin geleceğini pozitif anlamda değiştirecek en önemli projelerden birisi olarak gösteriliyor. Kayseri'yi turizm şehri konumuna getirecek olan Erciyes'e yurt içi ve yurt dışından medya kuruluşlarının ilgisi artarken Uzakdoğu ülkeleri de gözlerini Erciyes'e çevirdi. Güney Kore'nin önde gelen medya kuruluşları ve haber siteleri Erciyes Turizm Master Planı'nı haber yaparak proje ve gelişmeler hakkında vatandaşlarını bilgilendirdi.

    Yapılan haberlerde Erciyes'in gerçekleştirilen yatırımlarla dünyanın önemli kayak merkezlerinden biri olduğu belirtilerek projenin profesyonelce planlanmış ve hayata geçirilmiş bir proje olduğuna vurgu yapıldı. Farklı fotoğraflara da yer verilen haberlerde, Erciyes'in tatil için iyi bir alternatif olduğu vurgulandı.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.