|   | 
  • Vali Düzgün, Pınarbaşı İlçesinde


    Vali Düzgün, Pınarbaşı İlçesinde
    Vali Orhan Düzgün, Pınarbaşı ilçesinde ziyaret ve incelemelerde bulundu.

     İlçeye daire müdürleriyle gelen Düzgün, Kaymakam Kamil Aksoy'dan ilçede yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

    Pınarbaşı ilçesinde yapılan ve yapılmakta olan yatırımlarla daha iyi noktalara geleceğini vurgulayan Düzgün, şöyle devam etti:

    "Pınarbaşı ilçesi coğrafi açıdan Kayserimizin en büyük ilçesi. Pınarbaşı ilçesi bizim için önemli bir bölge. Burada bir çok kültürel varlıklar var. Melikgazi köyünde bulunan Melikgazi kalesi ve türbesi bulunmakta. Bu bölge en yakın zaman da hakkettiği güzelliğe kavuşacak. Bu konuda çalışmalarımız başladı. Tarım alanında ise bir çok projeler yapıldı ve faaliyete geçti. Tarım alanında yatırımlarımız devam etmekte. Ekonomik açıdan da ilçemiz büyük öneme sahip. Maden olsun, balıkçılık olsun. Her alanda ilçemiz için projeler devam etmekte"

     Pınarbaşı Belediye Başkanlığını da ziyaret eden Düzgün, Belediye Başkanı Dursun Ataş?tan belediyenin vatandaşlara sunduğu hizmetler ve çalışmalar hakkında bilgi aldı.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.