|   | 
  • Vali Düzgün'ün Eşi Sevgi Evlerini Ziyaret Etti


    Vali Düzgün'ün Eşi Sevgi Evlerini Ziyaret Etti
    Vali Orhan Düzgün?ün eşi psikolog Gül Düzgün, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı Sevgi Evlerini ziyaret etti.

     Düzgün, "Kardelen Çocuk Evi"nde barınan çocukların doğum günü etkinliğine katıldı. Çocuklarla yakından ilgilenen Düzgün, çeşitli hediyeler de verdi. 

    Gül Düzgün, burada yaptığı açıklamada, çocukların yaşam alanlarını yerinde görmek istediklerini söyledi.

    Çocukların aile ortamı içerisinde olduğunu ve sıcak bir yuvada aranan her şeyin verilmesi için büyük çaba harcandığını gördüklerini ifade eden Düzgün; "Çocuklarımızın yurt ortamı yerine ev ortamında yaşamalarından mutlu olduklarını gördük. Çocuklarımızın burada hayata en iyi şekilde hazırlanmaları için kurum çalışanlarıyla birlikte onlara destek olmak için elimizden gelenin en iyisini yapmanın gayreti içinde olacağız? dedi.

    Düzgün, aile ortamı şeklinde düzenlenmiş çocuk evlerinin, çocukların psiko-sosyal gelişimlerine fayda sağlayacağını ifade eden Düzgün, ?Çocuk evlerinde, anne-abla rolündeki personel tarafından sürekli hizmetin sağlanması, çocuklara temel güven duygusunu kazandırmakta, sağlam ve tutarlı davranış özelliği ile olası davranış bozukluklarını en aza indirmektedir. Bu da çocukların bedensel ve psiko-sosyal yönden gelişimlerine önemli katkı sağlayacaktır? diye konuştu. 

    Ziyarete, Vali Yardımcısı Erdoğan Aygenç'in eşi Zübeyde Aygenç, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Naim Dural ve Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürü Ali Andaç da katıldı.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.