|   | 
  • Valilik, etkili iletişim semineri düzenledi


    Valilik, etkili iletişim semineri düzenledi
    Kayseri Valiliği?nce Etkili İletişim ve Protokol Kuralları Eğitim Semineri düzenlendi. Valilik ve Kaymakamlıklar ile Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı (YİKOB) birimlerinden müdür ve diğer personelin katıldığı seminer Valilik...

    Kayseri Valiliği?nce Etkili İletişim ve Protokol Kuralları Eğitim Semineri düzenlendi.

    Valilik ve Kaymakamlıklar ile Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı (YİKOB) birimlerinden müdür ve diğer personelin katıldığı seminer Valilik Konferans Salonu?nda gerçekleştiriliyor. Kişisel Gelişim Uzmanı Rahim Aladağ?ın katılımcılara ?Etkili İletişim ve Protokol Kuralları? konusunda görsel ve işitsel eğitimler sunduğu seminerde ağırlıklı olarak etkili iletişim, beden dili ve protokol kurallarının yanı sıra, vatandaşla daha sağlıklı iletişim kurulması ve kaliteli hizmet sunulması yönünde detaylı bilgiler sunuluyor.

    Kayseri Valiliği İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürlüğü tarafından hazırlanan Orta Anadolu Kalkınma Ajansı (ORAN) tarafından desteklenen seminer 3 gün sürecek.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.