|   | 
  • VALİLİKTEN ÖĞRENCİLERE MÜJDE


    VALİLİKTEN ÖĞRENCİLERE MÜJDE
    Bugün sabah saatlerinde yoğunluğu arttıran kar yağışının meteorolojik verilere göre etkisini arttırarak devam edeceği ve hava sıcaklığına bağlı olarak don ve buzlanma olayları beklendiğinden...







    Bugün sabah saatlerinde yoğunluğu arttıran kar yağışının meteorolojik verilere göre etkisini arttırarak devam edeceği ve hava sıcaklığına bağlı olarak don ve buzlanma olayları beklendiğinden ;

    -      
    İl genelinde ; ikili (öğlenci ) ve tam gün eğitim yapan okulların 18 Şubat Çarşamba günü öğleden sonra tatil edilmesine karar verilmiştir .

    -      
    İlimizde kar yağışı ve soğuk havanın 19 Şubat Perşembe günü de etkisini devam ettireceği beklendiğinden , 19 Şubat 2015 Perşembe günü de il genelinde eğitim ve öğretime ara verilmiştir.


    Öğrenci ,  öğretmen , veli ve okul servis sahiplerine duyurulur

     

     

                                                                    TC KAYSERİ VALİLİĞİ
                                                               



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.