|   | 
  • Vatandaşlar Sürekli Kaza Olan Kavşağa Trafik Işığı İstiyor


    Vatandaşlar Sürekli Kaza Olan Kavşağa Trafik Işığı İstiyor
    Kayseri?de vatandaşlar, son 6 ayda 20'den fazla kazanın yaşandığı kavşağa trafik lambası konulmasını istedi. Kavşakta yaşanan kazalar, bir işyerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

     Melikgazi ilçesi Varinlioğlu Caddesi Kavşağı'nda gerçekleşen kazaların trafik işaretine uyulmamasından kaynaklanması dikkat çekiyor. Trafik ışıklarının bulunmadığı kavşakta araçların kontrollü olarak geçmesi gerekiyor. Ancak sürücüler trafik işaretlerine uymadıkları için çoğunluğu yaralamalı ve maddi hasarlı kazalara sebep oluyor. Kavşağa yakın yerde bulunan bir işyerinin güvenlik kamerası da kazaları kaydediyor. Kameralar, aynı noktada son 6 ay içinde 20?nin üzerinde kaza kaydetti. 

            Mahalle sakinleri ölümlü kaza olmadan, yetkililerin kavşakta düzenleme yapmasını istedi. Kazaların neredeyse tamamına şahitlik eden vatandaşlar, kavşağa trafik ışığı konulması gerektiğini dile getirdi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.