|   | 
  • Vederson Kayserispor yolunda


    Vederson Kayserispor yolunda
    Kayserispor, tecrübeli kanat oyuncusu Gökçek Vederson ile masaya oturdu.

    Mersin İdmanyurdu'nun ligden düşmesinin ardından kendisine kulüp arayan Gökçek Vederson'un, Kayserispor ile görüştüğü öğrenildi.

     

    Ömer Bayram'ın önümüzdeki sezon takımdan ayrılacak olması, sarı-kırmızlı ekipte sol kanat ihtiyacı doğurdu. Bu doğrultuda Kayserispor yönetimi ilk görüşmeyi Gökçek Vederson ile yaptı. Brezilya asıllı Türk oyuncuyla her konuda anlaşan yönetim, Hakan Kutlu'nun bu transfere onay vermesi durumunda Vederson'a imza attıracak.

     

    Türkiye kariyerine Ankaraspor'da başlayan Vederson sırasıyla Fenerbahçe, Bursaspor, Antalyaspor ve Mersin İdmanyurdu formalarını giydi. Uzaktan attığı gollerle tanınan 35 yaşındaki tecrübeli oyuncunun, transferi durumunda Kayserispor'da göstereceği performans merak konusu oldu.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.