|   | 
  • Vosvos Kayseri'den huzurevine ziyaret


    Vosvos Kayseri'den huzurevine ziyaret
    Kayseri'de klasik otomobil olan vosvoslardan oluşan Vosvos Kayseri grubu, Ramazan bayramı dolayısıyla huzurevini ziyaret etti.

     
    Düzenledikleri etkinlikler ile adından sıkça söz ettiren ve Kayserililer tarafından ilgi gören Vosvos Kayseri grubu, Ramazan bayramı dolayısıyla huzurevini ziyaret ederek, huzurevi sakinleri ile sohbet etti. 

    Yaşlılar ile yakından ilgilenen grup üyeleri, oyun havası eşliğinde oynayarak, yaşlılara unutulmaz bir gün yaşattı. Etkinlik hakkında bilgiler veren Vosvos Kayseri Grubu Başkanı Erdem Altıdiş, "Ramazan bayramı dolayısıyla huzurevini ziyaret ederek büyüklerimizin elini öpmek istedik. Kendileri ile burada unutulmaz bir gün yaşadık. Bizimle yakından ilgilenen huzurevi sakinlerine ve bizi bu günde yalnız bırakmayan grup üyelerimize teşekkür ederim. Etkinliklerimiz devam edecek" ifadelerini kullandı.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.