|   | 
  • VOSVOS KAYSERİ, DOĞU TÜRKİSTANLILARA YARDIM ETTİ


    VOSVOS KAYSERİ, DOĞU TÜRKİSTANLILARA YARDIM ETTİ
    Vosvos Kayseri grubu, Kayseri'ye gelen Doğu Türkistanlılar'a kıyafet yardımında bulundu.




    Vosvos Kayseri grubu, Kayseri'ye gelen Doğu Türkistanlılar'a kıyafet yardımında bulundu. 

    Kayseri'de klasik vosvoslardan oluşan ve yaptığı etkinlikler ile adından sıkça bahsettiren Vosvos Kayseri grubu, Doğu Türkistan'dan gelerek Ambar Mahallesi'nde bulunan eski polis lojmanlarına yerleştirilen Doğu Türkistanlılar'a kıyafet yardımında bulundu. Oluşturduğu etkinlik ile çocuk ve yetişkin kıyafeti toplayan grup üyeleri, vosvosları ile lojmana giderek kıyafetleri teslim etti.
    Vosvos Kayseri grubu başkanı Erdem Altındiş, Vosvos Kayseri olarak yardımların devam edeceğini söyleyerek, grup olarak birden fazla etkinlik düzenlediklerini kaydetti. Altındiş, "Bugün burada Doğu Türkistan'dan gelen ağabeylerimize ve kardeşlerimize yardım etmek için toplanmış bulunuyoruz. Grubumuzda ki arkadaşlarımız ile gece gündüz demeden kıyafet topladık ve bugün buraya ulaştırdık. Çok mutluyuz. Grubumuz olarak gerçekleştirdiğimiz etkinliklerimiz devam edecek" ifadelerini kullandı.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.