|   | 
  • Yahyalı Belediyesi iftarlara devam ediyor


    Yahyalı Belediyesi iftarlara devam ediyor
    Yahyalı Belediyesi, ilçe mahallerinde kurduğu iftar sofralarının beşincisini Çavdaruşağı Mahallesinde kurdu.


    Yaklaşık 200 kişinin katıldığı iftar öncesi mahalle halkının büyük ilgisiyle karşılanan Başkan Esat Öztürk, çocukların isteklerini dinledi ve mahalle sakinleri ile bol bol sohbet ederek, onların sorunlarını dinledi.

    İftar sonrası iftara katılanlara teşekkür konuşması yapan Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk, ramazan ayını halka iç içe yaşamaktan dolayı çok mutlu olduklarını belirtti. Başkan Esat Öztürk ; ?Cenabı Allah Ramazan-ı Şerifimizi mübarek eylesin. İnanın ben şu anda bir belediye başkanı ne kadar mutlu olur anlatamam. Dünyaları verseniz bu kadar mutlu olur ancak. Çavdaruşağı mahallemiz geldiğimizde bizleri bağırlarına bastılar, bize kucak açtılar, coşkuyla karşıladılar. Ben çok çok teşekkür ediyorum. Bunun altında birkaç tane teşekkürüm var.

    Geçtiğimiz dönemde ki vermiş olduğunuz her türlü destekten dolayı Cenabı Allah razı olsun. Allah nasip ederse bir belediye olarak gücüm neye yeterse benden yok kelimesini duymayacaksınız. Ramazan soframızı bizlerle paylaştınız. Sizin bu coşkunuza duygulanmamam, gözlerimin yaşarmaması inanın mümkün değil. Cenabı Allah güzel işler yaptırsın bize. Bize dua edin hep güzel günler görelim. Ülkemiz güzel günler görsün, yavrularımızı İnşaallah güzel günler beklesin. Bugün hem dua etmiş olduk hem de ramazanın özü paylaşmış olduk. Birliktelik olmak önemli, beraber olmak önemli. Elhamdülillah küçük çocuklarınızla buraya gelmenizin bana verdiği mesajda, evet başkanım biz Allah razı olsun yaptığınız hizmete de teşekkür ediyoruz. Geldik sofranı şenlendirdik ben buna inanıyorum. Allah yardımcınız olsun Afiyet olsun. Allah razı olsun.? diye konuştu.

    İftar sonrası edilen duaların ardından topluca akşam namazı kılındı. İftar yemeği namaz sonrası çay muhabbeti ile devam etti.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.