|   | 
  • YAHYALI, MISIR İÇİN OTURMA EYLEMİ YAPACAK


    YAHYALI,  MISIR İÇİN OTURMA EYLEMİ YAPACAK
    Yahyalı'da Mısır 'da ölen müslümanlar için gıyabi cenaze namazı kılındı.Bu duruma kayıtsız kalmayan Yahyalı halkı yatsı namazından sonra Cumhuriyet Meydanı'nda oturma eylemi yapacak.

     Kayseri'nin Yahyalı ilçesinde cuma namazından sonra darbecilere direnirken şehit edilen Mısır halkı için gıyabi cenaze namazı kılındı.Yahyalı Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan vatandaşlara seslenen Anadolu Gençlik Yahyalı Şube Başkanı Fatih Erdoğdu: "Ortadoğu'da Müslümanlar hep gözyaşı içerisinde hayatlarını sürdürüyor. Coğrafyaya egemen güçler buralarda Müslümanlara zulmederek, burayı Müslümanlara yaşanmaz hale getiriyor. Bu zulmü dünyaya duyurmak için yatsı namazından sonra Cumhuriyet Meydanı'nda oturma eylemi başlatacağız. Eyleme katılacaklardan yanlarında sadece seccade ve Kur'an-ı Kerim getirmelerini istiyoruz." dedi.

    Konuşmanın ardan toplanan kalabalığa emekli imam Bekir Erdoğdu gıyabi cenaze namazı kıldırdı.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.