|   | 
  • Yakan: "Lige galibiyetle başlamak istiyoruz"


    Yakan:
    Türkiye Basketbol Ligi (TBL) 2015-2016 sezonunun ilk maçında evinde Akhisar Belediyespor?u ağırlayacak olan Mondi Melikşah Üniversitesi maçın hazırlıklarını tamamladı.


    Recep Mamur Spor Salonu?nda Baş antrenör Alaeddin Yakan yönetiminde 2 saat süren antrenmana tüm oyuncular katıldı. Isınma hareketleriyle başlayan antrenman taktik çalışmayla son buldu. 

    Antrenman sonrası konuşan Mondi Melikşah Üniversitesi Baş antrenörü Alaeddin Yakan, lige galibiyetle başlamak istediklerini söyledi. 
    Antrenör Yakan şöyle devam etti: "Akhisar Belediyespor 5-6 yıldır aynı kadroyla oynuyor. Sadece her yıl birkaç takviye yapıyorlar. İyi basketbol oynuyorlar. Her iki takım içinde zor bir maç olacak. Umarım kazanan taraf biz oluruz. İki ay gibi bir süre içerisinde iyi çalıştığımızı düşünüyorum. Bu zamana kadar yaptığımız çalışmalar ve oynadığımız maçlar iyi yolda olduğumuzu gösteriyor.Yeni sezonda inşallah yapmak istediklerimizi en iyi şekilde sahaya yansıtırız."

    Mondi Melikşah Üniversitesi ? Akhisar Belediyespor arasındaki mücadele Cuma günü saat: 18.00?de Recep Mamur Spor Salonu?nda oynanacak.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.