|   | 
  • Yalçın Akdoğan'dan çözüm süreci açıklaması


    Yalçın Akdoğan'dan çözüm süreci açıklaması
    Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan Abdullah Öcalan, çözüm süreci ve HDP ile ilgili çok önemli açıklamalarda bulundu.


    Başbakan Yardımcısı ve çözüm sürecinin AKP tarafındaki en önemli aktörü olan Yalçın Akdoğan, HDP?nin barajı geçmek için çözüm sürecini feda ettiğini iddia etti. Akdoğan şöyle konuştu:

    ?Çözüm Sürecinin düşmanları olarak adlandırabileceğimiz statüko cephesi bu son seçimden önce HDP?yi bir proje olarak kullandı, taşeron şekilde kullandı. Yani HDP, Çözüm Sürecinin düşmanları olan ve kendi varlığına da karşı olan statüko cephesine kendisini de kullandırtmış oldu.?

    Abdullah Öcalan sopayla kovalar
    ?HDP tabanı ve Kürtler, yöneticiler hakkında çok ciddi hesap sormaları lazım. Siz nasıl bir oyuna alet oldunuz, bütün bu yaşadığımız sıkıntılar yaşanıyor, orada örgüt her şeyi kaybetme noktasına geldi, bu noktaya nasıl gelindi diye bu kişilerden hesap sorulması lazım. Sürekli Öcalan adına yalan söylüyorlar. Öcalan başkanlık sistemine karşı, Öcalan AK Parti?ye karşı külliyen bunlar yalan. Öcalan ile görüştükleri dönemde koalisyon var mıydı ki, Öcalan onunla yapın şununla yapın desin. Öcalan bunları yakalasa sopayla kovalar.?



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.