|   | 
  • Yalçın Akdoğan ilçe ziyaretlerinde bulundu


    Yalçın Akdoğan ilçe ziyaretlerinde bulundu
    Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, Kayseri ziyaretleri kapsamında ilçe ziyaretlerinde bulundu.


    Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, Kayseri ziyaretleri kapsamında önce Yahyalı Derbağ Şelalesinde sivil toplum kuruluşları, mahalle muhtarları, esnaflar ve AK Parti teşkilatı ile biraraya geldi.

    Akdoğan ardından Yeşilhisar Sultan Sazlığı Uçurtma ve Gençlik Şenliğine katılarak çocuklara uçurtma dağıttı. Daha sonra Develi ilçesine hareket eden Akdoğan, sivil toplum kuruluşları, mahalle muhtarları, esnaflar ve AK Parti teşkilatı ile biraraya geldi. 

    Akdoğan, "Biz millet için gece gündüz çalışıyoruz. Millet bize ?yürü? dedi biz yürüyoruz. Millet de arkamızdan yürüyor. Rotamızı millet çizdi." dedi.

    Akdoğan ayrıca, "Selahattin Demirtaş eski Türkiye?nin sözcülüğünü üstlendi. Kendi varlığına da karşı olan çözüm sürecinde her türlü sabotajı yapan o eski Türkiye?nin statüko bloğuna gönüllü olarak katıldılar ve kendilerini kullandırtıyorlar. Amaç Türkiye?nin güçlü bir iktidarda kurulmasını engellemek." şeklinde konuştu.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.