|   | 
  • Yatırım Yok Köfte-Döner Çok


    Yatırım Yok Köfte-Döner Çok
    Büyükşehir Belediyesi tarafından son zamanlarda açık hava reklamlarında sık sık Belediyenin işlettiği restoran ve kafeteryalara yer verilmesi vatandaşlar arasında ‘tanıtacak yatırım yok, yeme içmeyle zaman geçiriyorlar’ yorumlarına neden oldu.

    31 Mart 2019 tarihinde yapılacak yerel seçimlere sayılı günler kala açık hava reklamlarında yapımı tamamlanmış yatırım ve hizmetlerin tanıtılması gerekirken yeme-içme reklamlarına yer verilmesi ‘tanıtılacak yatırım ve hizmet yok ki tanıtsınlar. Milletin evine ekmek götürmekte zorlandığı şu kriz ortamında sürekli olarak köfte, döner, kahvaltı, çay-kahve reklamı yapılıyor. Mustafa Çelik’in başka yaptığı iş yok herhalde’ şeklinde yorumlanıyor.

    “Bambaşka 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak yerel seçimlere sayılı günler kala açık hava reklamlarında yapımı tamamlanmış yatırım ve hizmetlerin tanıtılması gerekirken yeme-içme reklamlarına yer verilmesi ‘tanıtılacak yatırım ve hizmet yok ki tanıtsınlar. Milletin evine ekmek götürmekte zorlandığı şu kriz ortamında sürekli olarak köfte, döner, kahvaltı, çay-kahve reklamı yapılıyor. Mustafa Çelik’in başka yaptığı iş yok herhalde’ şeklinde yorumlanıyor.

    “Bambaşka lezzetler Emirgan Köftecisi’nde”, “Döner yemek istiyorsan Meydan’a gel” şeklindeki billboard reklamlarını gören vatandaşlar, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’ten dişe dokunur hizmet ve yatırımlar beklediklerini ifade ediyorlar.

    ESNAF DA TEPKİLİ

    Öte yandan Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal tesis adı altında yiyecek-içecek satışı yapması ve bunu sürekli olarak reklamlarla gündemde tutması esnafın da tepkisini çekiyor.

    Ekonomik krizle birlikte artan maliyetler ve yükselen kiralar nedeniyle ayakta durmakta güçlük çektiklerini ifade eden esnaflar, Büyükşehir Belediyesi’nin esnafla rekabet ortamı oluşturmasından hayli rahatsız olduklarını ve kendilerinin de göz önünde bulundurularak bu tür faaliyetlerde bulunulması gerektiğini ifade ettiler.

    Büyükşehir Belediyesi KAYTUR A.Ş’ye bağlı olarak Erguvan Cafe,Harikalar Sofrası,Mimarsinan Park Cafe, Kardanadam Cafe, Mahperi Cafe, Vitamin Cafe, Emirgan Köftecisi, Meydan Döner, Milli Mücadele Müzesi Cafe, Çınaraltı Cafe, Bilim Cafe, Sukaypark Cafe, Merkez Kütüphane Cafe ve Talas Seyir Alanı Büfe gibi şehrin birçok noktasında Restaurant,Cafe ve Büfe işletmeciliği yapıyor.

     

     

     




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.