|   | 
  • Yavru kuşlar sağlık ocağı yıkımını erteletti


    Yavru kuşlar sağlık ocağı yıkımını erteletti
    Kayseri?nin Develi ilçesine bağıl Kulpak mahallesindeki eski sağlık ocağı binası yıkımı, kuş yuvalarındaki yavrulardan dolayı ertelendi.

     
    Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, 21 Temmuz tarihinde Kulpak mahallesinde şehit Uzman Onbaşı Müsellim Ünal?ın cenaze namazının kılındığı alana Develi Belediyesi tarafından şehidin adını taşıyan bir park yapılacağı müjdesini vermişti.

    Başkan Cabbar?ın talimatı doğrultusunda harekete geçen ekipler ilk önce alanda atıl durumda bulunan eski sağlık ocağının yıkımıyla işe başladılar. Fakat yıkım anında güvercin ve diğer kuşların binanın çatısına yuva yaptığı ve yumurtalarını bıraktığı fark edildi. Durumun Başkan Cabbar?a iletilmesinin ardından ekip, Başkan'ın talimatı üzerine kuşların yavrularının ve yumurtalarının uygun bir yere taşınmasına kadar yıkım çalışmalarını durdurdu. 

    En kısa zamanda uygun bir yere taşınacağını bildiren ekipler, park yapımını hızlı bir şekilde tamamlayacaklarını belirtti. 



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.