|   | 
  • Yenilmez A Milli Takım!


    Yenilmez A Milli Takım!
    EURO 2016 Elemeleri'nde tarihi bir geri dönüşe imza atarak Fransa biletini cebine koyan A Milli Takımımız, hazırlık maçında Katar ile karşı karşıya geldi.

     
    Katar'ın Doha şehrindeki Abdullah bin Khalifa Stadı'nda oynanan özel maçta Türkiye, 1-0 geriye düştüğü maçta Katar?ı Arda Turan ve Cenk Tosun'un golleri ile 2-1 mağlup etti. 

    Son olarak 12 Kasım 2014'te İstanbul'da oynanan Brezilya maçında mağlup olan Türkiye, yenilmezliğini sürdürdü. 
    Öte yandan Galatasaray?ın eski teknik direktörü Roberto Mancini de karşılaşmayı tribünden izledi. 

    Stat: Abdullah bin Khalifa
    Hakemler: Istvan Vad, Gabor Eros, Peter Berettyan (Macaristan)
    Katar: Lecomte, Muhammed Musa Ali (Dk. 78 Khalid Muftah), Almahdi Ali, Boualem Khoukhi, İbrahim Majed, Abdulkarim Hassan (Dk. 84 İsamil Muhammed), Abdulaziz Hatem (Dk. 58 Abdulrahman Hüseyin), Ali Asadalla (Dk. 78 Muhammed Abdulla Tresor), Luiz Mairton, Hassan Al-Haidous, Muhammed Muntari (Dk. 71 Yusuf Ahmet)
    Türkiye: Volkan Babacan, Şener Özbayraklı (Dk. 63 Gökhan Gönül), Serdar Aziz 8Dk. 43 Olcay Şahan), Atınç Nukan, Emre Taşdemir (Dk. 74 İsmail Köybaşı), Mehmet Topal, Ozan Tufan, Oğuzhan Özyakup (Dk. 46 Yunus Mallı), Hakan Çalhanoğlu (Dk. 59 Yasin Öztekin), Arda Turan, Cenk Tosun (Dk. 84 Alper Potuk)
    Goller: Dk. 26 Ali Asadalla (Katar), Dk. 70 Arda Turan, Dk. 73 Cenk Tosun (Türkiye)
    Sarı kartlar: Dk. 49 Almahdi Ali, Dk. 66 Lecomte (Katar)



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.